KANDIDAAT NR. 4: NICO DE BRUIJNE

Nico de Bruijne, kandidaat gemeenteraadslid

Mijn naam is Nico de Bruijne. Ik en mijn gezin wonen sinds 2001 in Diemen en dat bevalt ons uitstekend. We hebben in ons dorp de geneugten van ruimte, natuur en aantrekkelijke winkels en met een half uur fietsen zit je in hartje Amsterdam. De bereikbaarheid van Diemen en de omliggende gebieden is uitstekend en dat wil ik graag zo houden.

Door onder andere mijn werkervaring in de luchtvaart, bij NS en nu geruime tijd bij Defensie, heb ik ruime kennis en ervaring met veiligheidsonderwerpen. Ik zet mij daarom als betrokken VVD’er graag in voor zaken als (sociale) veiligheid in ons dorp in het algemeen, de stationsgebieden in het bijzonder en voor het verbeteren van openbaar vervoerverbindingen.

In Diemen is het prima wonen en leven. Maar ook sporten! Ik ren en fiets veel door onze mooie omgeving en zwem in het Duranbad. Ik hoop toch een keer mijn zesde lange afstandstriatlon te volbrengen in een van de komende jaren. Wie weet kom ik u wel eens tegen tijdens een van mijn loop- of fietsrondjes en kunnen we in Diemen eens een keer een triatlon organiseren. Dat lijkt mij geweldig.

Ik hoop u in ieder geval de komende weken te ontmoeten maar vooral ook dat u gaat stemmen op 21 maart aanstaande!